Toscane, het Italië van je dromen

Toscane wordt ook wel Toscana genoemd en is voor vele vakantiegangers een echte droomplek. Deze streek heeft het meest geliefde cultuur walhalla van heel Frankrijk. De vakantiestreek wordt alom geprezen om haar historische stadjes, de prachtige glooiende heuvels, middeleeuwse dorpjes en niet te vergeten: de overheerlijke culinaire specialiteiten.
Wist je dat de streek ook bekend staat om haar smaakvolle wijnen? Je mag Toscana dan ook tot de bekendste wijnstreken rekenen. Meerdere plaatsen in de streek staan op de Unesco Werelderfgoedlijst. Denk aan het historische centrum van Florence, Pisa, maar ook vele heuvellandschappen en prachtige tuinen. Je beleeft een zomer als nooit tevoren wanneer je deze bijzondere streek en haar bezienswaardigheden bezoekt.

Toscane

Ontdek de tips op onze website

Je kunt over Toscane de meest uitgebreide informatie vinden op 27vakantiedagen.nl. Je vindt hier alles wat je weten moet, zoals de beste tips en leuke weetjes. Welke steden mag je niet missen? Welke kastelen moet je gezien hebben? Je kunt ook terugvinden welke campings er gelegen zijn en hoe deze worden beoordeeld door haar gasten. Ook vind je informatie over verschillende andere bezienswaardigheden. Ben je benieuwd wat er in de omgeving voor avonturen te beleven zijn? Ook dit vind je op de website terug. Iets overslaan zal je dan ook niet snel gebeuren. Kijk ook even onderaan op de website om de reviews van eerdere vakantiegangers te lezen. Zij geven vaak leuke tips die zeker de moeite waard zijn. Kies ook voor een vakantie naar het wonderbaarlijke Toscane!

Florence