Keuken in Oss bevalt uitstekend

Samen met mijn zoon heb ik een huis gekocht in Oss. Ik ben alleenstaand, mijn zoon heeft een gezin. Dit huis hebben we aangekocht als vakantiehuis waar we weekenden en schoolvakanties in doorbrengen. Mijn zoon heeft een drukke baan en heeft deze ontspanning ook echt nodig. Als hij en zijn gezin naar Oss komen, zorg ik dat alles in orde is. Het enige wat we daar nog niet hadden, was een mooie keuken in Oss. Het hoefde van mij niet zo duur of luxe, maar ik hou wel van degelijkheid. Deze keuken in Oss wilde ik graag zelf uitzoeken. Eerst heb ik een aantal winkels bezocht die ik kende, via een vriendin kwam ik hier terecht. En ik wist niet wat ik zag! Wat een assortiment, prima service en aardige verkopers. Niet opdringerig, maar juist adviserend! En daar was ik naar op zoek. Binnen een half uur had ik mijn ideale keuken gevonden.

keuken Oss

Genieten met elkaar

Na het plaatsen van de keuken is het nu alleen nog maar genieten. Er was trouwens nog wel een handgreepje dat los zat, dat hebben ze meteen gemaakt. Dat typeert een goede winkel, de service achteraf. Verkopen in de winkel gaat altijd wel goed, maar wat als er iets is naderhand? Dat is hier fantastisch voor elkaar. Aanrader!